Τι σε ενέπνευσε να ακολουθήσεις μια καριέρα στη δημοσιογραφία;

Μου άρεσε η ηλεκτρονική μουσική από την εφηβεία μου, οπότε όταν μετακόμισα στο Λονδίνο το 2014 σε ηλικία 20 ετών, συνέχισα να ακούω πολύ μουσική techno, house και rave. Τότε δούλευα με πλήρη απασχόληση στο λιανικό εμπόριο (μια δουλειά που δεν μου άρεσε πολύ), οπότε άρχισα να σκέφτομαι πώς θα μπορούσα να δουλέψω στη μουσική βιομηχανία ως DJ, μουσική δημοσιογράφος ή σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης με κάποια ιδιότητα.

Ένα βράδυ, βγήκα στο Ministry Of Sound και συνάντησα τη Charlotte Lucy Cijffers, την ψηφιακή συντάκτρια του DJ Mag εκείνη την εποχή. Γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων. Της είπα ότι ήμουν μανιώδης αναγνώστρια, καλή στο γράψιμο και ότι θα ήθελα πολύ να γράφω για το DJ Mag.

Ήταν πραγματικά ανοιχτή και ενθαρρυντική, οπότε την επόμενη εβδομάδα, παρήγγειλε το πρώτο μου σύντομο κομμάτι για το DJ Mag, ένα «Cheeky Bubbler», γνωστό και ως μια παράγραφο 150 λέξεων στο περιοδικό για έναν ανερχόμενο καλλιτέχνη.

Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι πληρώνομαι για να γράψω για έναν συναρπαστικό καλλιτέχνη σε ένα έντυπο περιοδικό. Το ζούσα, έτσι πήρα θάρρος να προσπαθήσω να αποκτήσω περισσότερες ανεξάρτητες προμήθειες για μουσικά περιοδικά και να ακολουθήσω μια καριέρα στη μουσική δημοσιογραφία, αλλά πάντα δούλευα και σε άλλες δουλειές για να επιβιώσω οικονομικά.

Έχεις κάποιο άρθρο ή συνέντευξη που έκανες και να είχε μεγάλο αντίκτυπο σε εσένα;

Έκανα μια πρόσφατα εδώ στην Αθήνα με την DJ και παραγωγό Madam X (https://www.instagram.com/djmadamx/)

Ήταν εντυπωσιακή για εμένα γιατί ήταν μια προσωπική συνέντευξη με έναν απίστευτο καλλιτέχνη στην αγαπημένη μου πόλη μια υπέροχη μέρα του καλοκαιριού! Περάσαμε το απόγευμα κάνοντας βόλτες στην Αθήνα ενώ της πήρα συνέντευξη, ξεκινώντας από την Κυψέλη και μετά στα Εξάρχεια για γύρο στο CΟΟΚοoMÈLA και τέλος στο Πεδίον του Άρεως για μια βραδινή βόλτα…

Για να δείτε ολόκληρηρη τη συνέντευξη κατεβάστε τώρα την εφαρμογή μας Colors Magazine και βυθιστείτε σε έναν κόσμο τέχνης.

Δειτε μεσα στο μυαλό ταλαντούχων καλλιτεχνών και δημιουργών μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις σχετικα με τις καλλιτεχνικές τους προσεγγισεις, την έμπνευση και φιλοδοξίες τους. Αποκτήστε μια μοναδική οπτική γωνία στον κόσμο της τέχνης.

Η πρώτη έκδοση είναι ΔΩΡΕΑΝ

Όλα τα επερχόμενα τεύχη θα είναι διαθέσιμα επισης δωρεαν με μια δοκιμαστικη version που μπορειτε να ακυρωσετε οποτε θελησετε.

 

 

error: Content is protected !!